Als u voor service én kwaliteit kiest.

Garagepoorten

Op maat gemaakte sectionale garagedeuren .
u heeft een nieuwbouwwoning gekocht of u laat uw huidige woning renoveren.goed dat u daarbij denkt aan het comfort en de veiligheid van een sectionale garagedeur met aandrijving.hiermee maakt u uw woning pas echt af.
r moes montage onderscheidt zich met garagedeuren op maat van de hoogste kwaliteit.
we meten de deur bij u in,waarbij we zorgen dat u zowel in de hoogte als in de breedte de maximale opening houdt.
we werken alleen met de beste materialen :metalen panelen van 42mm dik.uitstekend geisoleerd met milieuvriendelijk materiaal.
alle bewegende delen van de deur zijn voorzien van hoge kwaliteit kogellagers .deze zorgen voor geluidsarm openen en sluiten en voor een lange levensduur.
met niet-verwerende lak spuiten we de deur in de kleur van uw keuze .zo ontstaat een onderhoudsvrij geheel.
onze eigen montagedienst zorgt voor een vlekkeloze afwerking.

Een keuze voor ruimte.
Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

In harmonie met uw huis
De garagedeuren van r moes montage zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen zijn ze in iedere stijl toe te passen.

Veiligheid
De garagedeuren van r moes montage worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging.

In uw garage staan vaak waardevolle voorwerpen. In geval uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u extra risico.
Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf en daarom zijn de garagedeuren van r moes montage leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn:

  • Kunststof Kozijnen

  • Zonweringen

  • Rolluiken

  • Overkappingen

  • Deuren

  • Horren

  • Garagepoorten

  • Bouw & Verbouw

BEKIJK DIENSTEN